Tänä kesänä Taidekartanossa juhlitaan jälleen

Kuvataiteilija JO viettää 50v juhlavuottaan näyttelyiden ja tapahtumien merkeissä ja uusimmat teokset ovat nähtävillä juuri Saimaan rantojen syleilyssä ainutkertaisessa kartanomiljöössä Punkaharjulla.

Teemana on tänä vuonna I’m Every Artist, joka raottaa salaperäisyyden verhoa Johanna Oraksen monipuolisesta tekemisestä ja multilahjakkaasta persoonasta.

Verhon takaa paljastuvat Oraksen signaturekukan, kallan, uudet seikkailut sekä Kallan nousu täysin uudelle tasolle designmaailmassa. Onko tässä uusi klassikko?

Johanna Oras yhdistää taiteessaan ennakkoluulottomasti maalaustaiteen klassikoita, populaarikulttuuria, tulevaisuuden visioita ja luonnon harmoniaa sekoittaen näitä järisyttävän voimakkaalla estetiikan kaipuullaan.

Teosten takana kumpuilevat tarinat koskettavat, hauskuuttavat ja ärsyttävät katsojaansa. Johanna Oraksen taiteilijaelämä hakee vertaistaan kuvataidekentässä. Hän ei mahdu mihinkään valmiiseen muottiin, hän ei halua lokeroitua eikä kulkea valmiiksi tasoitettua polkua. Hän maalaa oman tiensä itse!

Johanna Oras on jokainen taiteilija.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Taidekartano Johanna Oras
Tuunaansaarentie 5, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Ei ilmoitettua järjestäjää
Ilmoittautumistiedot
Ei vaadi ilmoittautumista
Lipunmyyntitiedot
Avoinna joka päivä 10-18, juhannusaatto 10-16. Vapaa pääsy
SijaintiTaidekartano Johanna Oras Tuunaansaarentie 5 58450 Punkaharju