Perjantaina 2.8. Tuunaansaaren luolastossa tarjoillaan jälleen stand uppia! Esiintymässä on peräti neljä kotimaan kärkikoomikkoa:

Ali Jahangiri
Jos etsit vekkulisti kivaa stand up -koomikkoa, se ei ole Ali. Ali on älykäs ja vimmainen yhteiskunnallinen keskustelija ja koomikko, jonka keikoilla syntyy vaaran tunne. Jää kotiin katsomaan Jaajoa telkkarista tai tule mukaan Ali-seikkailuun, huomenna saatat kuolla.

Ilari Johansson
Kestosuosikin vahvuus on aivan upea ilarimaisuus, joka puhuttelee vuodesta toiseen. Karhea savolaisukko luopi yleisön kanssa yhdessä taikamaailman, jossa räjäytetään paskantärkeys pois. Eturivissä saat uuden kampauksen!

Krisse Salminen
Stand up ja Krisse ovat pitäneet yhtä alusta saakka. Krisse soittaa neljältä yöllä stand upia hakemaan hänet kotiin, mutta aamulla Krisse laittaa ihanan aamupalan. Niinpä, ei tästä ota selvää. Krissellä on omat pelisäännöt, joihin kannattaa tutustua paikan päällä.

Niko Kivelä
Telkkarista ja radiosta tuttu mahtava tarinankertoja sekä suvereeni esiintyjä, joka herättää henkiin mimiikallaan ja äänenkäytöllään hahmot, esineet ja kaiken muun tarpeellisen. Tai sitten vain puhutaan elämästä niin, että tuntuu. Rakastettava.

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään numeroimattomia lippuja permannolle, johon tuodaan runsaasti istumapaikkoja ja pystypöytiä illan ajaksi! Pyörätuoliasiakkaille osoitetaan esteetön katsomo-alue. Liput ennakkoon 26 €, sisältäen palvelumaksut. liput ovelta 28,50€. Ennakkomyynti Tiketistä ja Harjun Portin myyntipisteeltämme. Ovet aukeavat klo 19.30, showtime klo 21.00. Ikäraja K-18.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Luola Events
Tuunaansaarentie 3, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Luola Events
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Ennakkoliput 26 € / hlö, K-18
Osta liput
www.tiketti.fi
SijaintiLuola Events Tuunaansaarentie 3 58450 Punkaharju