Vuoden viimeinen joogaviikonloppu Hotelli Punkaharjulla tarjoaa kokonaisvaltaisen rentoutumisen mielelle ja keholle. Tämä myöhäissyksyn joogaviikonloppu järjestetään jo viidettä kertaa Hotelli Punkaharjun ainutlaatuisessa miljöössä. Nyt Pyhäinpäivälle sattuvana viikonloppuna kokoonnutaan olemaan, nauttimaan ja voimaantumaan.

Tällä kertaa yhdistämme lempeän joogan kauniiseen klassiseen musiikkiin. Viikonloppu tarjoaa upean kokemuksen kaikille aisteille ja samalla mahdollisuuden pysähtyä syksyisen utuisen harjun sylissä.Viikonlopussa vuorottelevat liike ja pysähtyminen sekä hiljaisuus ja kaunis musiikki. Näistä elementeistä muotoutuu unohtumaton kokonaisuus – ehkä hetkellinen häivähdys jostain Pyhästä.
Tule kokemaan tämä kaunis kokonaisuus – yhdessä tai yksin.

Ohjaajina Hotelli Punkaharjun joogaviikonlopuissa toimivat Nina Massa ja Tero Vänttinen. Viikonlopun ohjelma sopii kaikille. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta joogasta. Kaikki ohjelmaosuudet ovat vapaaehtoisia, joten sinulla on mahdollisuus rakentaa viikonlopusta juuri sinulle sopiva. Hotellilla ja sen ympäristössä on mahdollisuus myös liikkua luonnossa, oleilla villasukat jalassa tai nauttia teen lämmöstä sohvan nurkassa. Olet tervetullut sellaisena kuin olet. Me lupaamme pitää sinusta hyvää huolta koko vierailusi ajan.

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Hotelli Punkaharju
Punkaharjun Harjutie 596, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Hotelli Punkaharju
Ilmoittautumistiedot
Varaa paikkasi ennakkoon
Lipunmyyntitiedot
Joogaviikonlopun hinta alk. 495€/hlö, ilman majoitusta 320€/hlö
Osta liput
hotellipunkaharju.fi
SijaintiHotelli Punkaharju Punkaharjun Harjutie 596 58450 Punkaharju