Seikkaile ainutlaatuisessa luolassa ja ratkaise mysteeri! Marraskuun 23. päivä Punkaharjun luolastossa järjestetään ainutlaatuinen escape room-tapahtuma: Mysteeri luolassa.

Activity Maker, SAMIEDUn opiskelijoiden ja Luola Eventsin yhteistyössä kehittämä pakopelitapahtuma on järjestetty jo kahdesti tänä vuonna. Hyvän suosion myötä jatkoa seuraa, tosin nyt pelin tehtäviä on uudistettu reilusti! Uusien tehtävien lisäksi pelialue laajenee aiemmasta.

Pelaamaan kannattaa siis tulla, vaikka aiemmin olisikin jo saanut mysteerin ratkaistua! Tervetuloa ainutlaatuiseen pelitapahtumaan perheen, ystävien tai kollegoiden kanssa!

TAPAHTUMAN TIEDOT
Ensimmäinen lähtö klo 13.00 ja viimeinen klo 17.30. Lähtöjä on puolen tunnin välein.

Peliin ostetaan henkilökohtaiset liput, mutta sitä pelataan 2-6 hengen ryhmissä. Lippu maksaa 27 € per henkilö, sisältäen palvelumaksun. Tapahtumaan pääsee siis osallistumaan vaivattomammin vaikka 2 hengen voiminkin!

Suosituksena on kisailla 3-4 hengen tiimeissä.

Ilmoittautuminen ja pelin aloitus tapahtuvat luolaston lipunmyyntipisteellä. Ryhmän nimi ja osallistujamäärä ilmoitetaan siinä henkilökunnalle. Ihanneaika pelin suorittamiseen n. 2 tuntia. Pelin voi suorittaa omaan tahtiin luolastossa, mutta nopeimmin pelin suorittaneelle joukkueelle luvassa palkinto!

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Luola Events
Tuunaansaarentie 2, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Ei ilmoitettua järjestäjää
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Ei ilmoitettua lipunmyyntitietoa.
Osta liput
www.tiketti.fi
SijaintiLuola Events Tuunaansaarentie 2 58450 Punkaharju