Helmikuussa luolassa nauretaan taas! Stand Up-iltaan saapuvat tällä kertaa esiintymään Jaakko Saariluoma, Heikki Vilja ja Aurora Vasama. Tapahtumaan on myynnissä myös Show&Dinner -paketteja, lue lisää alta!

ESIINTYJÄT

Jaakko Saariluoma
Nopea ja nopea, sujuva ja sujuva. Sanallisesti tanssahdellen ja vaivattomasti esiintyvä Saariluoma on aina tilanteen päällä ja askelen edellä. Lämpimästi tykättävä suosikkikoomikko.

Heikki Vilja
Heikki on humalassa saanut lempinimen Totuus-Heikki, koska silloin se sanoo suoraan. Samaa tapahtuu myös lavakeikoilla selvinpäin. Kun tarkkaan katsoo, näkee tämän hesalaisen hujopin hymyn seassa kaksipäisen kielen.

Aurora Vasama
Aurora Vasama on sympaattinen elämäntapateini ja norppastalkkeri. Oman elämänsä mr Bean, joka kykenee ajamaan itsensä niin noloihin tilanteisiin, että se on jo coolia. Nolouden tuolla puolen hän löytää voimansa ja ratsastaa häpeänpuna poskillaan ylväänä kohti korrektiuden auringonlaskua ja sen yli. Aurora on kuin sateenkaarenvärinen nallekarkkibooli kossulla terästettynä; näyttää viattomalta, mutta potkaisee juuri sopivasti.

SHOW & DINNER
Tervetuloa ruokailemaan maanalaiseen ravintolasaliimme ennen 8.2. stand up-showta Kalliosalissa! Show&Dinner paketti hintaan 72 e / hlö

MYYTÄVÄT LIPUT:
Tapahtumaan myydään numeroimattomia istuma- ja seisomapaikkoja. Permannolle laitetaan penkit ja pystypöydät tähän tapahtumaan!

Lisätiedot

Tapahtuman sijainti
Luola Events
Tuunaansaarentie 2, 58450, Punkaharju
Järjestäjä
Luola Events
Ilmoittautumistiedot
Ei ilmoitettuja tietoja
Lipunmyyntitiedot
Liput ennakkoon 32,50 €, sisältäen palvelumaksut. Liput ovelta 35 €. Ovet klo 19.30 ja showtime klo 21.00.
SijaintiLuola Events Tuunaansaarentie 2 58450 Punkaharju