Nauti kansallismaiseman rennosta tunnelmasta!

Suomen kaunein maisema?

Jo Topelius totesi aikoinaan Punkaharjulla vieraillessaan: “varmaa vain on, että olkoonpa ilta tahi aamu, kesäyö tai auringonpaiste, maassamme ei ole kauniimpaa huvipuistoa.” Tule toteamaan omin silmin oliko Topelius oikeassa. Kurvaile harjun päällä pitkin Vuosisadan tieksi valittua Harjutietä, ihastele puiden välistä vilkkuvaa sinistä Saimaata ja nauti alueen uniikeista palveluista.

Paljon tekemistä koko perheelle

Punkaharju on aktiivilomailijan paratiisi. Harjualueella on upeiden maisemien lisäksi paljon erilaisia opastettuja reittejä, löytyypä alueelta Sauvakävelypuistokin. Punkaharjulla voit nauttia kesästä pyöräillen, ratsastaen, meloen, sauvakävellen, soudellen tai ihan vain maisemasta nauttien. Mitä Punkaharjulla ei ole, sitä ei tarvita.

Monipuolista kulttuuria

Punkaharjulla nautitaan monipuolisesta kulttuurista. Pienellä alueella on paljon nähtävää, kiinnostavia rakennuksia ja kiehtovia tarinoita. Taidekartano Johanna Oras Tuunaansaaressa kutsuu taiteen ystäviä vieraakseen. Aseman Taidelaiturilla, Hotelli Punkaharjussa ja Kruunupuiston Inkerikahvilassa on esillä mielenkiintoista taidetta. Metsämuseo Lusto esittelee mielenkiintoisella tavalla suomalaisten suhdetta metsään.

Tutustu tarjontaamme!