Hyppää sisältöön

Punkaharjun kuvakisa - huikeat palkinnot!


Jaa kanssamme parhaat Punkaharju-tunnelmat ja voita huikeita matkapalkintoja

Punkaharjun matkailu ry järjestää koko vuoden kestävän valokuvakisan, jossa Instagramissa ja Facebookissa jaetut parhaat Punkaharju-tunnelmat; ainutlaatuiset ja unohtumattomat hetket palkitaan mahtavilla matkapaketeilla. Punkaharju tarjoaa monipuolista tekemistä ympäri vuoden, ja siksi myös palkinnot jakautuvat jokaiselle vuodenajalle. 
 
Kisan säännöt ovat yksinkertaiset. Osallistut kisaan käyttämällä Instagramissa ja Facebookissa tunnistetta #punkaharjumoments. Huomioithan, että Facebookiin ladatut kuvat osallistuvat kisaan vain siinä tapauksessa, että FB-profiilisi on julkinen. Ota kuvia, jotka mielestäsi kuvaavat parhaiten Punkaharjun ainutlaatuisuutta tai niitä ihania pieniä hetkiä, joita vain Punkaharjulla voi viettää, ja jaa tunnelma kanssamme. Punkaharjun matkailu ry:n raati valitsee parhaat kuvat neljä kertaa vuoden 2017 aikana. Ensimmäinen voittaja valitaan tammikuussa ja viimeinen lokakuussa.   
 
Jokainen matkapaketti sisältää kahden hengen yöpymisen kahdeksi yöksi ja paljon mukavaa tekemistä upeassa kansallismaisemassa.
 

Palkinnot

 
Retkiluistelua kansallismaisemassa
Pakettiin sisältyy yöpyminen (pe-su) Punkaharju Resortin kahden hengen lomahuoneistossa, retkiluisteluvälineet ja reittimaksut kahdelle koko viikonlopuksi sekä kahden hengen sisäänpääsy Suomen Metsämuseo Lustoon. Palkinnon voi käyttää helmi-maaliskuun aikana. Palkinnon arvo on n. 250 €.
Palkinto arvotaan 25.1.2017
 
Alkukesän huumaa harjulla
Pakettiin sisältyy kahden hengen majoitus idyllisessä Hotelli Punkaharjussa (sis. aamupalan) + toiveiden mukainen aktiviteetti (soutu, pyöräily, melonta yms.). Lisäksi kahden hengen sisäänpääsy Suomen Metsämuseo Lustoon. Palkinnon voi käyttää touko-kesäkuun aikana. Palkinnon arvo n. 350 €. Palkinto arvotaan 20.4.2017
 
Elokuun tunnelmalliset hetket
Pakettiin sisältyy kahden hengen majoitus Kruunupuistossa, kuntosalin, saunan ja allasosaston käyttö sekä liikuntavälineiden vuokra. Lisäksi pääsyliput kahdelle hengelle Suomen Metsämuseo Lustoon. Palkinnon voi käyttää elo-syyskuun aikana. Palkinnon arvo n. 250 €. Palkinto arvotaan 15.7.2017 
 
Rentoa mökkilomailua
Pakettiin sisältyy kahden hengen mökkimajoitus Matkailukeskus Harjun Portin Tuunaantupa-mökissä, kahden hengen pääsyliput Suomen Metsämuseo Lustoon sekä kahden hengen pääsyliput Kruunupuiston kylpyläosastolle, jossa voit ajankohdasta riippuen päästä nauttimaan tunnelmallisesta kynttiläuinnista. Palkinnon voi käyttää marras-joulukuun aikana. Palkinnon arvo on n. 220 €. Palkinto arvotaan 15.10.2017. 
 
Kilpailun viralliset säännöt löydät kuvien alta.
Visit Punkaharju Instagram kilpailusäännöt 
 
1. Kilpailun järjestäjä
Punkaharjun matkailu ry., Lustontie 1, 58450 Punkaharju (jäljempänä ”Järjestäjä”)
 
2. Osallistumiskelpoisuus
Kilpailuun voivat osallistua kaikki yksityishenkilöt lukuun ottamatta niitä Järjestäjän palveluksessa olevia, jotka osallistuvat tämän kilpailun järjestämiseen tai heidän perheenjäseniään. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy nämä säännöt. Osallistujan tulee olla 18 vuotta täyttänyt.
 
3. Kilpailuaika
Kilpailuaika on 31.10.2016 - 31.10.2017. Päättymisajan jälkeen vastaanotettuja kuvia ei oteta huomioon.
 
4. Kilpailuun osallistuminen
Osallistuminen tapahtuu jakamalla valokuva tai video Instagramissa tai Facebookissa tunnistella #punkaharjumoments. Kilpailuun osallistuvat kaikki osallistumisaikana itse otetun valokuvan tai videon Instagram-kuvapalvelun kautta ladanneet yksityishenkilöt. Mikäli osallistuja osallistuu toisen osapuolen ottamalla kuvalla kilpailuun, vastaa hän itse kuvaan liittyvistä oikeuksista. Mikäli kuvassa esiintyy toisia henkilöitä, on kuvan ottaja ja jakaja vastuussa siitä, että kuvassa mahdollisesti esiintyviltä henkilöiltä on kysytty oikeus kilpailuun osallistumiseen ja lupa kuvan julkaisuun. Osallistuminen on ilmaista. Osallistumisen yhteydessä osallistujan tulee tutustua kilpailun sääntöihin ja hyväksyä kilpailun säännöt. Järjestäjä pidättää oikeudet vilpillisten osallistumisien poistamiseen kilpailusta. Myös muita henkilöitä loukkaava tai häiritsevä sisältö tullaan poistamaan.
 
5. Palkinto
Kilpailun palkintona on neljä erilaista matkapaketti Punkaharjulle. Jokainen paketti sisältää kahden hengen kahden yön yöpymisen ja monenlaista mukavaa tekemistä Punkaharjulla. Punkaharjun matkailu ry:n asettama raati valitsee voittajat. Palkinto on henkilökohtainen, eikä sitä voi muuttaa rahaksi tai muuksi hyödykkeeksi. Yksi henkilö voi voittaa yhden palkinnon. 
 
6. Palkintoihin liittyvät ehdot ja palkinnon toimittaminen
Punkaharjun matkailu ry. on yhteydessä voittajiin Instagramin tai Facebookin kautta ja pyytää voittajaa ottamaan yhteyttä sähköpostitse osoitteeseen info@visitpunkaharju.fi ja toimittamaan yhteystietonsa palkinnon toimitusta varten. Mikäli voittoilmoitus tai palkinto palautetaan Järjestäjälle virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi tai mikäli kilpailun voittaja on menetellyt näiden sääntöjen vastaisesti tai muutoin lainvastaisesti, tämä johtaa hylkäämiseen. Järjestäjällä on oikeus poistaa sellaiset osallistujat kilpailusta, jotka pyrkivät väärinkäyttämään kilpailua tulosten tai arpajaistodennäköisyyksien muuttamiseksi. Osallistumalla tähän kilpailuun osanottaja myöntää Punkaharjun matkailu ry:lle oikeuden julkaista hänen nimensä, Instagram-käyttäjänimensä ja videonsa ja käyttää niitä internetsivuillaan, Facebook-sivuillaan ja Instagram-sivuillaan ilman erillistä suostumusta tai korvausta. 
 
7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjä ei vastaa perille tulemattomista, puutteellisista, asiattomista tai muuten lukukelvottomista osallistumista ja pidättää oikeuden jättää tällaiset kilpailuosallistumiset kilpailun ulkopuolelle. Järjestäjä ei vastaa applikaatioon liittyvistä teknisistä tai applikaation käyttöön liittyvistä ongelmista. Palkinnon voittaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjän vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Järjestäjä ei vastaa mahdollisista painovirheistä eikä muista kilpailuun liittyvistä virheistä. Järjestäjällä on oikeus kaikkiin kilpailua koskeviin muutoksiin.  Järjestäjä ei vastaa Instagram -palvelun muutoksista. Osallistujan tulee tutustua itse Instagramin säännöksiin. Osallistumalla tähän kilpailuun osallistujat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää oikeuden sääntömuutoksiin ilmoittamalla niistä kilpailun verkkosivulla. Järjestäjä pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.
 
8. Henkilötietojen käyttö
Kilpailuun osallistujaa saatetaan informoida sähköisesti kilpailuun liittyvissä asioissa. Punkaharjun matkailu ry. ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajien yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.