Hyppää sisältöön

Koko perheen talviloma Saimaalla


Hyvää mieltä ja paljon tekemistä yhdessä!


Kuule kansallismaiseman ja Saimaan kutsu myös talvella ja tule nauttimaan upeista maisemista, hyvinhoidetuista reiteistä ja mukavasta tunnelmasta Punkaharjulle. Tässä sinulle viisi hyvää syytä viettää talviloma Punkaharjulla:

1. Huikeat hiihtomahdollisuudet

Punkaharju tarjoaa hiihdon ystäville upeat puitteet hiihtolomaan. Osasta majoituskohteita pääsee suoraan hyvin hoidetuille, osittain valaistuille hiihtoladuille, joita löytyy yhteensä yli 20 km. Kaikki lenkit ovat yhteydessä toisiinsa. Valitse mieleinen reitti sopivista vaihtoehdoista, joko mäkinen Takaharjun lenkki läpi idyllisen harjualueen tai leveän baanan Metlan lenkki, jonka varrella löytyy Karjalankallion laavupaikka.

2. Upeat retkiluistelureitit

Punkaharju tunnetaan myös huikeista retkiluistelureiteistä. Voiko olla mahtavampaa kuin viilettää pitkin Saimaan jäänpintaa talviauringon paisteessa? Välillä voi pysähtyä makkaran tai lettujen paistoon, taukopaikkoja löytyy useampia. 

3. Ainutlaatuinen lumikenkäpuisto

Punkaharjun Lumikenkäpuisto on ainoa laatuaan koko Suomessa ja tarjoaa monipuolisia reittejä kaiken kuntoisille. On lyhyttä ja pitkää, helppoa ja vaikeaa. Nauti siis juuri sinulle sopivalla tavalla. Lumikenkiä saat vuokralle lähes kaikista seudun matkailuyrityksistä.

4. Rentouttava kansallismaisema

Kunnon aktiivipäivän päätteeksi nautitaan saunasta, Kruunpuiston kylpylän kynttiläuinneista ja pulahdetaan vaikka avantoon. Alueelta löytyy myös useampi ravintola.

4. Tunnustettu ja palkittu kohde

Punkaharju valittiin viime vuonna Vuoden 2017 Retkikohteeksi ja Punkaharjun Harjutie Vuosisadan tieksi. Tänä vuonna Hotelli Punkaharju valittiin vuoden matkakohteeksi ja hotellin omistaja Saimi Hoyer Vuoden matkailuhenkilöksi. Ja voimme vakuuttaa, että nämä tunnustukset on saatu aiheesta. Kannattaa tulla toteamaan omin silmin! 
 

Tutustu alla oleviin tarjouksiin ja valitse niistä mieluisin. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan Punkaharjun talvesta!

Talvisesongin tarjoukset


Hiihto- ja luisteluloma Harjun Portilla

 

Tervetuloa talvilomalle Tuunaansaaren lomakylään! Varaa mieleinen majoitus yli 35 mökin ja huoneiston valikoimastamme, kaikki kohteemme sijaitsevat aivan retkiluistelureittien ja pitkän hiihtolatuverkoston äärellä. Välineet liikkumiseen löydät välinevuokraamostamme. Talvitarjouksena 4 yön majoitus viihtyisään, 3+1 hengen Standard Tuunaantupa-mökkiin hintaan 360€, saat hintaan sisältyen sekä liinavaatteet kaupan päälle majoittujille että takkapuulaatikon (edun arvo 28 - 46 €). Katso lisätiedoista talven tapahtumamme ja aktiviteettitärppimme.

 


Talvilomalle Kruunupuistoon

Kruunupuistossa majoitut hiihtolomaviikoilla edullisesti keskellä kaunista harjumaisemaa. Tarjoamme täydellisen irtautumisen arjen kiireistä ja voit levähtää rauhallisessa ympäristössä nauttien hyvästä ruuasta ja rentoutua kylpylässä. 
 
Jos haluat lomaltasi liikuntaa - harjuluonto on siihen oivallinen ympäristö ympäri vuoden. Meillä on laaja vuokravälinevalikoima talvisiin aktiviteetteihin. Kysy myös opastettuja retkiämme!
 
Arkisin (ma-pe) majoitus alk. 49€/hlö/vrk (voimassa19.2. – 11.3.2018) 
Viikonloppuna (pe-su) alk. 39€/hlö/vrk (voimassa 13.5.2018 saakka)
 
Huonehintoihin sisältyy buffet aamiainen, kuntosalin ja allasosaston käyttö yleisövuorojen aikana.
Varaa lomasi myyntipalvelustamme puh. 020 763 9130 tai myyntipalvelu@kruunupuisto.fi
 

Itä-Karjalan kansanopisto

 
Itä-Karjalan Kansanopisto järjestää yleissivistävää ja ammatillista koulutusta, kursseja, leirejä, tapahtumia sekä matkailu- ja ruokapalveluja toiveiden mukaan ympäri vuoden Valoniemessä  Punkaharjun kansallismaisemassa. Opisto sopii nuorille, aikuisille, senioreille, elämäänsä muutosta ja virikkeitä etsiville sekä matkailijoille. Opistolla yhdistyvät perinteet ja nykyaika. Viihtyivät opetus-, asuin- ja yhteiset tilat, hotelli- ja villamajoitusta, rantasaunat, nuotiopaikka, luontopolku. Tule nauttimaan talvisen luonnon ilmiöistä ja elämyksistä edullisesti opistolle Valoniemeen. 
 

Hapimag Punkaharjun talvitarjous

 
Hapimag Punkaharju sijaitsee luonnonkauniissa järvimaisemissa Hiukkajoella. Lomakylämme perinteisten mökkien terasseilta avautuu näköala suoraan Enanlahdelle. Mökeissä on oma sauna sekä avotakka, jonka ääressä onkin mukava rentoutua. Lomakylämme tarjoaa paljon mahdollisuuksia myös aktiiviselle lomailijalle. Meiltä löytyy yli 20 km hiihtolatuja, curling sekä lumoavat maisemat lumikenkäilyyn. Luonnonjäällä retkiluistelurata sekä puitteet pilkkimiseen. Kotoisat mökkimme odottavat teitä!
 
Talvitarjous maaliskuun loppuun saakka: 250 €/2 yötä (lisäyö 100 €), sisältäen välinevuokrat.
Varaukset ja lisätietoa arkisin 9.00 – 15.00 numerosta 015 473 153 tai sähköpostilla punkaharju@hapimag.com
 

Talviloma Tynkkylän Lomaniemen mökeissä nyt -20%

 

Yksilöllisiä mökkejä Saimaan rannalla. Jokaisella mökillä oma ranta ja rauha. Mökit sijaitsevat historiallisessa nimessä maaseudun rauhassa, täällä ei kuulu liikenteen melua, puhtaus ja rauha on aitoa. Jokaisen mökin pihalta löytyy tunnelmallinen puusauna ja sisältä sähkösauna. Oma nuotiopaikka, polttopuut ja grilli kuuluvat varustukseen. Murtomaaladut ja lumikenkäreitti aivan mökin vieressä. Varaa lomasi heti!