Hyppää sisältöön
Punkaharju - Vuoden retkikohde 2017

Kohteet


Luola Events

Punkaharjun Tuunaansaaren maailmankuulu luolasto heräsi eloon kesäkuussa 2018! Luolaston 1000 hengen Kalliosali-konserttialueella, entisen taidekeskuksen tiloissa, järjestetään jatkossa korkeatasoista musiikki- ja tapahtumatoimintaa ympäri vuoden Luola Events -nimellä.

Luola Events on kahden savonlinnalaisen matkailu- ja tapahtuma-alan toimijan kunnianhimoinen projekti (Matkailukeskus Harjun Portti & Keiku Ry),  luolaston Kalliosali on täysin uniikki konserttisali syvällä maan sisällä. 2018 syksyllä luolassa nähdään Suomen eturivin artisteja, kuten mm. Anssi Kela ja Elastinen. Luola on myös oiva pikkujoulujen pitopaikka, sillä Luolassa alkaa tilausravintolatoiminta 17.11. Kuningasidean keikan yhteydessä, jossa permannolle myydään illalliskortit pikkujoulupöytineen!

SYKSYN 2018 OHJELMISTO

17.11. Kuningasidea ja jouni aslak & nousukauden lapset

27.10. Elastinen

8.11. Itkisitkö Onnesta? (Leavings-bändi, Hynynen, Martikainen, Nordin)

1.12. Anssi Kela

SAAPUMINEN

Saapuminen alueelle on myös äärimmäisen helppoa, sillä Retretin junapysäkki sijaitsee 70 m päässä sisäänkäynniltä ja osaan tapahtumista on lisäksi meno-paluu bussikuljetukset Savonlinnasta.


Rantakatin kokous- ja ryhmäpalvelut

Nykyaikaiset kokoustilat  30 hengelle (Huvimannila) ja 1.6.2014 alkaen 60 hengelle (Willa Saimaa). Vuokraa Willa Saimaa omaan käyttöön juhlien merkeissä (300 neliötä, 5 majoitushuonetta, 100 neliön sali, keittiö ja takka). Kiva sijainti järven rannalla. Mahdollisuus ruokailuun ja majoitukseen. Ravintola A-oikeuksin, saunat ja uimaranta.
 
Ohjelmapalvelut sopimuksen mukaan esim. kirkkovene. Kysy tarjousta.
 

Kruunupuiston kokouspalvelut

Kruunupuiston hotelli- ja kuntoutuskeskus tarjoaa hyvät puitteet kokousten, yritys- ja ryhmätilaisuuuksien järjestämiseen sekä monipuolisia työhyvinvointipalveluja. Kokoustiloja löytyy 80, 50 sekä 20 henkilölle sekä useita 8-10 hengen ryhmätiloja. Tilaisuuksia täydentävä ravintola- ja majoituspalvelut. Kokousten yhteyteen on tarjolla monipuolista ohjattua liikuntaa, asiantuntijaluentoja tai vinkkejä hyvinvointiin. Ryhmille on valittavana myös valmiita työhyvinvointipalvelukokonaisuuksia.

Vuonna 1903 valmistunut  jatyylikkästi saneerattu jugendhuvila Urhola sijaitsee omassa pihapiirissään kävelymatkan päässä Kruunupuiston päärakennuksesta. Huvila soveltuu hyvin kokouksille, yritys- ja ryhmätilaisuuksiin sekä pieniin juhliin. Huvilassa on sali 20 hengelle, saunatilat sekä 12 huonetta.

 


Luston kokouspalvelut

Luston puitteet soveltuvat erinomaisesti erilaisten kokousten, koulutus-, kulttuuri- ym. tilaisuuksien järjestämiseen. Käytettävissä ovat 138-paikkainen auditorio, jossa modernit kokousvarusteet sekä 3D valmiudella varustettu digitaalinen elokuvalaitteisto, saunakabinetti, ravintolasalista erotettava kokous- ja seminaaritila sekä näyttelytiloista väliseinillä erotettava monitoimitila. Soveltuvin osin käytettävissä ovat myös näyttely- ja muut yleisötilat sekä piha-alue. 
 
Kokousohjelmaan kannattaa sisällyttää myös tutustuminen Luston näyttelyihin ja lähialueen luontokohteisiin oppaan kera. Lustoon pääset helposti myös junalla.
 
 
 

Punkaharju Resortin kokouspalvelut

Punkaharju Resort tarjoaa hyvät puitteet myös kokousten järjestämiseen oheispalveluineen ympäri vuoden. Saimaan ympäröimä hieno alue, Paviljonki herkullisine lähiruokineen, uniikki Saimaan Huljupuisto ja monipuoliset oheisohjelmat takaavat onnistuneen kokouspäivän.

Mikäli asiaa riittää useammaksikin päiväksi, voi alueella olevissa mökeissä majoittua mukavasti. Alueella on myös luhtitalo Topelius, jossa on 12 uutta, saunallista lomahuoneistoa järvinäköalalla.

 

 


Harjun Portin kokouspalvelut

60-paikkaisesta ravintolasalistamme syntyy rauhallinen, viihtyisä kokoustila äänieristetyillä väliseinillä. Kauniit huvilamme Portinranta ja Portinrinne tarjoavat inspiroivan ja intiimin kokoustilan jopa 15 hengelle.

Kokouspäivänne lomaan on loistava idea sisällyttää pientä reippailua ja sen jälkeen siirtyä puimaan kokouksen antia saunan lauteille ja paljun lämpöön!

Me paketoimme tilaisuutesi lisäpalvelut toiveittesi mukaan, oli sitten kyseessä Tyky-Päivä, sukujuhlat tai pikkujoulut. Ota yhteyttä myyntipalveluumme niin laaditaan yhdessä tilaisuudestanne onnistunut!