Joulun aikaa – ilmassa ihanaa taikaa

 

Punkaharjun taika vetää puoleensa myös jouluna. Tule rentoutumaan harjumaisemaan, nauttimaan ainutlaatuisesta rauhasta ja mahtavista herkuista. Tarjolla on monipuolista mökki- ja hotellimajoitusta ja valmiita joulupaketteja. Joulu aloitetaan Punkaharjulla perinteisesti Luston joulupuun päivillä marraskuussa.

Joulupuun päivää vietetään Lustossa lauantaina 19.11. Ohjelmassa on tuttuun tapaan runsas joulutori, kynttilä-, kranssi- ja askartelupajat sekä paljon muuta. Lustoon kannattaa toki tutustua muulloinkin kuin joulutorin aikaan. Monipuolisessa näyttelytarjonnassa riittää ihmeteltävää ja oivallettavaa perheen pienimmistä suurimpaan. Lusto on koko perheen vierailukohde, joka tarjoaa erilaisia näkökulmia metsän ymmärtämiseen.

Joulun viettoon voit rauhoittua vaikkapa Hotelli Punkaharjussa, jossa saat nauttia harjualueen kiireettömästä tunnelmasta, lumoavasta luonnosta ja taianomaisista hetkistä. Joulu aloitetaan karismaattisen Waltteri Torikan tunnelmallisella joulukonsertilla, ja joulun tunnelman kruunaa ainutlaatuinen joulumessu maailman suurimmassa puukirkossa Kerimäellä.

Matkailukeskus Harjun Portissa pääset nauttimaan oman mökin rauhasta ja takkatulen loimusta. Lumi- ja jäätilanteen salliessa pääset suoraan lomakylästä hiihtoladulle ja retkiluistelureiteille.

Kruunupuistossa nautitaan kiireettömästä ja aidosta joulun tunnelmasta. Ohjelmassa on joulun perinteitä, musiikkia, retki Kerimäen kirkkoon ja kiireetöntä yhdessä oloa. Viihtyisät hotellihuoneet ja herkulliset joulupöydän antimet valmiiksi katettuna tekevät joulun vietosta vaivatonta ja mukavaa.

Kruunupuiston pihapiirissä sijaitsevan Inkeritalon Vohvelikahvilan jouluherkut ovat vailla vertaa. Maista vohveleita jouluisilla lisukkeilla, joulupuuroa, erilaisia glögejä, kahvia ja teetä. Ostettavissa on myös jouluisia kotiin viemisiä.

Tutustu joulun tarjontaamme!

Punkaharjulla tapahtuu!