Hinnat alkaen 121.00 € / vuorokausi

Lyhyen kävelymatkan päässä Kruunupuiston päärakennuksesta sijaitsee upea jugendhuvila Urhola, jossa voit järjestää viihtyisän kokouksen tai majoittua rauhallisessa historiallisessa miljöössä. Saimaan rannalla Punkaharjun kansallismaisemassa sijaitseva nostalginen Urhola on rakennettu vuonna 1903 ja saneerattu pienoishotelliksi vanhaa jugendtyyliä kunnioittaen vuonna 2009.

Huvilassa on 11 kahden hengen huonetta ja yksi yhden hengen huone. Kaikissa huvilan huoneissa on wc, suihku, kylpytakit, puhelin, televisio ja wifi. Urholassa on koneellinen ilmanvaihto (ei huonekohtaisesti säädettävä).

Huoneiden lisäksi huvilassa on kokouksiin, ruokailuihin ja yhdessäoloon soveltuva sali, jossa on tilaa noin 20 hengelle. Salin terassilta avautuu upea näkymä Saimaan Pihlajavedelle. Huvilan alakerrassa on sauna ja saunakabinetti rentoutumiseen. Halutessasi voit varata vaikka koko huvilan yksityiskäyttöön.

Huvilan asiakkaana sinulla on luonnollisesti käytössäsi kaikki Kruunupuiston palvelut. Ravintolapalvelut ovat käytössä päärakennuksessa tai tarjoilut toteutetaan huvilalla asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan.

Hinta:
2 hh 148 €
1 hh 105 €

Hinta sisältää aamiaisen Kruunupuiston päärakennuksessa. Voit myös tilata aamiaiskorin toimitettuna Urholaan. Lisämaksu 15,50 €/hlö, teethän varauksen edellisiltaan klo 18 mennessä.

Majoituksen lisäksi Kruunupuisto tarjoaa vaihtoehtoja vapaa-ajan viettoon – lähde patikoimaan, vuokraa fatbike tai kajakki tai ruokaile ravintolassa.

Tervetuloa!

Kruunupuiston kylpylää uudistetaan ja saneeraus valmistuu keväällä 2023. Allastilat ja saunamaailma uudistuu kokonaisuudessaan. Saneerauksen aikana kylpylä ei ole asiakkaiden käytössä.

Lue lisää

Lisätiedot

Hinnat alkaen
121.00 € / vuorokausi
SijaintiVaahersalontie 44 58450 Punkaharju