Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa Punkaharjulla.

Talvilomakaudella ja kesäisin Inkeritalo palvelee asiakkaita vohvelikahvilana, josta on mahdollista saada makeiden ja suolaisten vohveleiden lisäksi virvokkeita. Kahvilassa ilahduttavat myös kausittain vaihtuvat taidenäyttelyt, joihin on vapaa pääsy.

Inkeritalo sijaitsee Punkaharjun retkiluistelureitin varrella. Kartso karttakuva reitistä ja Inkeritalon sijainnista

Inkeritalo-Harjun portti -reitin vieressä kulkee myös ura, jossa voi ajaa polkupyörällä tai kävellä. Retkiluistelureitillä kuljetaan luistellen tai potkukelkalla. Kruunupuistoon johtaa myös valaistu Topeliuksen polku, jota voi kulkea kävellen, lumikengillä tai pyörällä.

Kruunupuistosta vuokraamme pyöriä (myös sähköavusteiset fatbiket), lumikenkiä, retkiluistimia sekä kickparkeja. Kartso tarkemmat tiedot

AVOINNA TALVELLA 2021:

• 24.2. – 28.2. ke–la klo 12–20 ja su klo 12–18
• Keittolounas klo 12-15
• Vohveleita, kahvia & teetä, virvokkeita (kahvilassa A-oikeudet)
• Huom! ennakkotiedoista poiketen Inkeritalon vohvelikahvila ei ole avoinna viikolla 9

Juhlat ja tilaisuudet

Saimaan rannan tuntumassa sijaitseva idyllinen hirsitalo on myös erinomainen paikka kotoisille juhlille, kokouksille tai aterioinnille yhdessä ympäri vuoden. Inkeritalon pihapiirissä on myös tunnelmallinen 1920-luvun hirsinen rantasauna, joka soveltuu loistavasti rentoutumispaikaksi illanviettojen, kokousten tai pikkujoulujen yhteyteen. Saunassa on myös oma terassi sekä laituri, josta pääsee uimaan. Tilaussauna soveltuu parhaiten noin 10 hengen ryhmälle.

Lämpimästi tervetuloa!

Lisätiedot

Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 30 km
Ilmainen WiFi
Kyllä
SijaintiVaahersalontie 44 58450 Punkaharju