Mökki- ja luontoelämyksiä kirkkaan Puruveden rannalla!

Punkaharjulla maaseudun rauhassa sijaitsevat mökkimme tarjoavat hienot puitteet rauhalliseen ja rentouttavaan lomaan. Hyvin varustellut ja viihtyisät hirsimökit sopivat moneen makuun.

Vuokrattavana on neljä ympärivuotiseen käyttöön sopivaa hirsimökkiä: kaksi isompaa n. 85 m2 mökkiä viiden tähden varusteilla kuudelle hengelle sekä kaksi pienempää n. 55 m2 neljän tähden mökkiä neljälle hengelle. Mökit sijaitsevat omassa rauhassaan ja kaikilla mökeillä on oma ranta ja laituri. Loivasti syvenevästä hiekkapohjaisesta rannasta on mukava pulahtaa Puruveden aaltoihin ja jokaisessa mökissä on puulämmitteiset saunat takaamassa aidon mökkielämyksen. Soutuvene, ulkogrilli, polttopuut ja mökkikohtaiset kalastusluvat sisältyvät vuokrahintaan.

Aktiviteetit:

Maaseutu, järvi ja metsäluonto luovat kiireettömän tunnelman, mutta myös mukavaa tekemistä riittää – vuoden ajasta riippuen voit mm. kalastaa,
veneillä, marjastaa, sienestää, pyöräillä, hiihtää ja retkeillä.

Lähistöllä sijaitseva kota on vapaasti käytettävissä ja pelikentällä onnistuu niin sulkapallo kuin vaikkapa mölkkyottelukin. Mökkien lähistöltä pääset myös retkeilyura PuruvesiPolun upeisiin maisemiin ja monipuoliseen maastoon nauttimaan luonnosta metsän siimeksessä.

Lisäksi vuokraamme polkupyöriä, moottoriveneitä, siirrettävää paljua sekä sup-lautoja.

Sijainti ja etäisyydet:

Punkaharjun palvelut, kaunis harjualue sekä esimerkiksi Suomen metsämuseo Lusto ja hotelli Punkaharju sijaitsevat noin puolen tunnin ajomatkan päässä mökeiltämme. Kulttuurikaupunki Savonlinnaan ja Olavinlinnaan matka taittuu noin tunnissa. Lyhyen ajomatkan päästä löytyvät myös maailman suurin puukirkko Kerimäeltä sekä koko perheen eläinpuisto ja vesipuisto Aquapark Kiteen Pajarinhovista. Ja monta muuta mielenkiintoista kohdetta!

Nostalginen kauppa-auto pysähtyy kesäisin maatilamme pihassa kerran viikossa. Kauppa-autosta löydät elintarvikkeet ja erikoisuutena hyvä kattaus lähialueen tuotteita.

Tervetuloa!

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***

Lisätiedot

Hinnat alkaen
95.00 € / vuorokausi
Aukioloajat
Olemme avoinna ympäri vuoden.
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 65 km
Ilmainen WiFi
Kyllä
SijaintiPaljakantie 108 58520 Hiukkajoki