Tervetuloa maatilamatkailemaan Punkaharjulle – vietä parasta aikaa maalla!

Wanhalla Mannilan maatilalla majoitut viihtyisästi maatilamiljöössä. Tarjoamme aamiaismajoitusta joko aitta- tai huonemajoituksessa tai tilavammissa huoneistoissa. Pihapiirin leirintäalue palvelee telttailijoita ja matkailuautoilla/-vaunuilla matkailevia. Pieni idyllinen leirintäalueemme on aitiopaikka parhaille peltomaisemille.

Voit viettää myös päiväretken tutustuen oppaan johdolla maatilan ympäristöön ja tarinoihin, kotieläinpihaamme leikkialueineen ja jäätelökahvilaamme. Olemme auki kesäkaudella. Tarkistathan tarkemmat aukioloaikamme kotisivuiltamme.

Sijaitsemme virkeällä Vaahersalon saarella, aivan Punkaharjun kansallismaiseman läheisyydessä (3 km Harjutieltä). Matkaa Punkaharjun keskustaajamaan on 8 km ja Savonlinnan keskustaan noin 30 km.

Ystävällinen palvelu on tavaramerkkimme – tervetuloa siis vieraaksemme!

****

LISÄTIETOJA

* Vuodepaikkoja: 30, lisävuodemahdollisuus
* Hintaan sis. siivous, liinavaatteet ja pyyheliinat, aamiainen (osaan majoitukseen), sisäänpääsy kotieläinpihalle, pihapelien ja grillikodan vapaa käyttö

* Etäisyydet:
Punkaharjun keskusta 8 km
Savonlinnan keskusta 30 km

Psst!

Oletko jo kuullut vastuullisesta matkailusta? Haluamme olla mukana tekemässä Punkaharjusta entistä viihtyisämpää ja vastuullisempaa matkailukohdetta. Meille vastuullisuus on yhtä kuin viihtyisyys. Meillä vastuullisuus tarkoittaa sitä, että sinua palvelevat iloiset ja osaavat paikalliset työntekijät, keittiössämme valmistuu sesongin mukaisia herkullisia leivonnaisia sekä keittoja raaka-aineina oman puutarhan ja metsän antimet. Pidämme myös maatilamiljöön siistinä kierrättämällä muovit ja muut luontoon kuulumattomat roskat. Vastuullinen sähkön ja veden kulutus takaa sopivan kokoiset majoitushinnat. Vastuullinen paikalliset ihmiset, kulttuurin ja ympäristön huomioiva toiminta on resepti aitoon, puhtaaseen ja hyvään lomaan maaseudulla. Ehdottomasti.

***Hyppää autoon tai junaan ja tule Savonlinnan seudulle. Me Saimaan Maaseutuhelmet -yritysverkoston kohteet olemme tavoitettavissa ympäri vuoden.***

Lisätiedot

Aukioloajat
Olemme avoinna kesäkaudella. Katso tarkemmat tiedot kotisivuiltamme.
Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 30 km
Ilmainen WiFi
Ei
SijaintiSuolahdentie 8 58450 Punkaharju