Historiaa henkivä, saneerattu Inkeritalo sijaitsee Kruunupuiston rannassa.

Inkeritalo toimii kokoustilana ja tilausravintolana ympäri vuoden. Kesäkaudella Inkeritalossa toimii kesäkahvila.

Tunnelmallinen hirsitalo on loistava paikka järjestää kokouksia, pieniä perhejuhlia, syntymäpäiviä, hautajaisia tai illanistujaisia. Talossa on ainutlaatuinen tunnelma myös yritystilaisuuksille, pikkujouluille ja naisten illoille.

Viehättävässä kaksikerroksisessa talossa on tilaa yhteensä noin 80 hengelle. Kokoustiloja on kaikkiaan neljä, ja niistä kuhunkin mahtuu 12 – 25 henkilöä.

Inkeritalon pihapiiriin on valmistunut täysin saneerattu 1920-luvun hirsinen rantasauna. Sauna on asiakkaidemme tilauskäytössä ja soveltuu loistavasti illanviettoihin, Inkeritalon yhteydessä kokoussaunaksi tai pikkujoulujen oheen.

Inkeritalon ja saunan välittömästä läheisyydestä löytyy myös Inkeritalon makasiini. Kesällä 2018 remontoidussa varasto- ja tallirakennuksessa onnistuu isommatkin juhlat ja makasiinin terassilta avautuu upea näkymä suoraan kirkkaalle Pihlajavedelle. Makasiiniin mahtuu noin 80-100 henkilöä, toteutamme juhlat asiakkaan toiveiden mukaisesti.

Vohvelikahvila avoinna kesällä 2020
– 30.6. – 30.8. ti – su klo 13 – 19
– maanantaisin suljettu
– Maija Koposen taidemyyntinäyttely
– vohveleita, virvokkeita, A-oikeudet

Huom! kahvilan aukioloissa voi olla poikkeuksia yksityistilaisuuksien vuoksi -tarkistathan aukioloajat www.kruunupuisto.fi

Tervetuloa herkuttelemaan!

Lisätiedot

Etäisyydet
Kaupungin keskustaan 30 km
Ilmainen WiFi
Kyllä
SijaintiVaahersalontie 44 58450 Punkaharju